Startpagina | Over ons | Prijzen | Groepsboekingen | Evenementen | Personeel | Kamers | Rondleidingen | Algemene voorwaarden | FAQ
hostel krakow
Verbeter uw reiservaring - Word lid van onze gemeenschap !  
hostel krak�wHostel KrakowCracovia HostalHostel KrakauHostel CracovieHostel CracoviaHostel Krakau


 


Email:  hostel@pinkpanthershostel.com
Telefoon: (+48) 124220935
Fax:(+48) 123783707
Contact formulier

 
24 Uur per Dag
365 Dagen per Jaar
 


St. Tomasza straat gebouw nr. 8, 2de verdieping
31-014 Krakau, PolenRoutebeschrijving   Parking    Transportation
 

Algemene voorwaarden

Pink Panther's Hostel Krakau
Introductie

Neemt U alstublieft even de tijd om de algemene voorwaarden van Pink Panther's Hostel aandachtig door te lezen. Als U gebruik maakt van onze diensten dan houdt dat in dat U deze algemene voorwaarden aanvaard. Als U het oneens bent met welke voorwaarde dan ook, maakt U dan geen gebruik van onze diensten.

Soorten boekingen:

1. Standaard boekingen gemaakt via eender boekingsservice gebruikmakend van een credit kaart.
2. Standaard boekingen die gemaakt zijn via E-mail of telefoon en bevestigd zijn door een aanbetaling via een bank-overschrijving of via een beveiligde online betaling.
3. Groeps- boekingen voor 10 of meer mensen.

Boekings- aanbetalingen

Standaard boekingen gemaakt via E-mail of telefoon zijn bevestigd door een boekings- aanbetaling middels een bank-overschrijving of via een beveiligde online betalings- service over een bedrag van 30% van de volledige boekings- kosten. Dit bedrag kan echter niet lager zijn dan de kosten van de eerste nacht van Uw verblijf. Het openstaande bedrag van Uw verblijf wordt gedaan bij Uw aankomst in het Hostel.

Groeps-boekingen zijn bevestigd door een boekings- aanbetaling middels een bank-overschrijving of via een beveiligde online betalings- service over een bedrag van 30% van de volledige boekings- kosten. Dit bedrag kan echter niet lager zijn dan de kosten van de eerste nacht van Uw verblijf.
LET OP: Bij groepsboekingen moet het openstaande bedrag niet later dan 7 dagen voor aankomst gedaan worden via een bank-overschrijving.
UITZONDERING: Als de groepsboeking is gedekt middels credit kaart details/gegevens, dan kan het openstaande bedrag betaald worden bij Uw aankomst.

Annuleringsvoorwaarden

Pink Panther's Hostel annuleringsvoorwaarden zijn zo gemaakt dat ze eerlijk zijn tegenover de klanten, terwijl ze ook Pink Panther's Hostel compenseren voor de verloren reserverings- kansen die Uw annulering met zich meebrengt. Pink Panther's Hostel kan niet de verantwoording nemen voor veranderingen in Uw reis.

Pink Panther's Hostel maakt geen uitzonderingen op de annuleringsvoorwaarden als gevolg van persoonlijke omstandigheden van de klant of overmacht. Persoonlijke omstandigheden zijn ziekte, veranderingen in Uw reisplannen, reis vertragingen, en alle andere redenen in verband met de klant- persoonlijke omstandigheden die resulteren in het niet mogelijk maken om aan Uw boeking bij Pink Panther's Hostel te voldoen, met uitzondering van ernstige ziekte, ernstige verwondingen of bij het overlijden van de klant. Overmacht zijn oorlog, stakingen, natuurlijke catastrofes en alle andere gebeurtenissen die gezien mogen worden als 'acts of God.'

1. Annuleringen van standaard boekingen gemaakt via een boekings- service gebruikmakend van een credit kaart

Klanten kunnen dan zonder kosten hun boeking annuleren tot 48 uur gerekend vanaf 12.00 uur van dag van aankomst. Na deze termijn zullen de kosten in rekening worden gebracht door Pink Panther's Hostel van de eerste nacht van de boeking. Aanbetalingen worden niet gerestitueerd & niet overdraagbaar in geval van uw annulering of wijziging van een boeking.

2. Annuleringen van standaard boekingen die gemaakt zijn via E-mail of via de telefoon en bevestigd zijn door een bank-overschrijving.

a) In het geval van een annulering die gemaakt is niet later dan 7 dagen gerekend vanaf 12.00 uur van dag van aankomst, het aanbetalingsbedrag minus de administratieve kosten ten belope van 30% van de aanbetaling maar niet minder dan 100 PLN zullen worden teruggestort naar de klant zijn/haar credit kaart.
b) In het geval van een annulering die later gemaakt is dan 7 dagen vóór 12.00 uur van de dag van aankomst, zal het gehele verschuldigde bedrag in rekening worden gebracht.

3. Annuleringen van groeps- boekingen en mindering van het aantal geboekte bedden

Annuleringen van groeps- boekingen

a) In geval van annuleringen gemaakt niet later dan 30 dagen gerekend vanaf 12.00 uur van dag van aankomst, het aanbetalingsbedrag minus de administratieve kosten ten belope van 30% van de aanbetaling zullen worden teruggestort naar de klant zijn/haar credit kaart. b) In geval van een annulering later dan 30 dagen gerekend vanaf 12.00 uur vand e dag van aankomst zal de aanbetaliong worden ingehouden.

c) In geval van een annulering later dan 7 volle dagen gerekend vanaf 12.00 uur van de dag van aankomst of indien een groep niet komt opdagen, dan zal de aanbetaling niet worden teruggestort en het openstaande bedrag zal worden aangehouden, of indien de reservering is gemaakt middels gebruik van een credit kaart, dan zal Pink Panther´s Hostel het openstaande bedrag in rekening brengen bij die credit kaart.

Mindering van het aantal geboekte bedden

Pink Panther´s Hostel accepteert zonder bijkomende kosten, een mindering van het aantal geboekte bedden, maar niet meer dan 20% van de gehele geboekte groep, indien de annulering van die bedden niet later dan 7 dagen gerekend vanaf 12.00 uur van de aankomst dag van de groep gedaan wordt.

Alternatieve accomodatie in Krakau

Pink Panther´s Hostel behoudt zich het recht voor om alternatieve accommodatie te boeken van gelijkwaardige of betere kwaliteit, mocht de geboekte slaapzaal of kamer niet beschikbaar zijn door eender welke reden. Als het kamertype wordt vervangen voor een kamertype van lagere standaard, dan zal het verschil in kosten voor het huren van het oorspronkelijke kamertype en vervangende kamertype worden terugbetaald. Pink Panther´s Hostel behoud zich het recht voor om reserveringen die niet zijn aanbetaald en zodoende niet zijn bevestigd te annuleren. In dat geval is het Hostel niet verplicht om voor alternatieve accommodatie te zorgen.

Schade aan accommodatie en inboedel

We brengen alle schade aan ons Hostel en inboedel die U maakt gedurende Uw verblijf in rekening. De in rekening gebrachte kosten zullen eerlijk zijn zodat wij de schade kunnen laten repareren of te vervangen. Gasten die in het Hostel roken met uitzondering van bepaalde gebieden, zal worden belast met de vergoeding van het bedrag van PLN 50 voor het reinigen en verwijderen van de sigaretten afval en sigarettenrook.

Check In – Check Uit tijden

Pink Panther´s Hostel Krakau – check in tijd is 13.00 uur, de check uit tijd is 11.00 uur.

Betalingen

Betalingen kunnen gedaan worden middels de meest gangbare krediet kaarten, middels bank- overschrijvingen of contant. Betalingen moeten gedaan worden in PLN. De klant is verantwoordelijk voor kosten van bank overschrijvingen

Persoonlijke aansprakelijkheid

Pink Panther´s Hostel neemt onder geen enkele voorwaarde verantwoording voor persoonlijke verwondingen of schade gemaakt door gasten die verblijven in Pink Panther´s Hostel. Gasten bevestigen dat zij verzekerd zijn voor eventuele verwondingen die ze op zouden kunnen lopen tijdens hun verblijf in ons hostel.
De aansprakelijkheid van Pin Panther´s Hostel beperkt zich uitsluitend tot het retourneren van de kosten die gemaakt zijn door de gast voor de boeken.

Aansprakelijkheid voor persoonlijke bezittingen

Pink Panther´s Hostel is en neemt onder geen enkele voorwaarde aansprakelijkheid voor roerende goederen die niet zijn gedeponeerd in een kluis bij de receptie.

Problemen en klachten

Eender welke problemen en klachten moeten bij de hostel receptionist gedaan worden die dan zal reageren om het probleem zo snel mogelijk te rectificeren.
Mocht Pink Panther's Hostel receptioniste niet op de juiste wijze reageren of niet redelijkerwijs handelen in de rectificatie van eventuele problemen, wat resulteert in een aanzienlijke verstoring van het verblijf van de gast, dan zal via onderhandelingen een korting of terugbetaling zal worden gegeven. De aansprakelijkheid is beperkt tot de totale kosten van elk bedrag betaald voor de boeking in kwestie en niet meer.