Startpagina | Over ons | Prijzen | Groepsboekingen | Evenementen | Personeel | Kamers | Rondleidingen | Algemene voorwaarden | FAQ
hostel krakow
Verbeter uw reiservaring - Word lid van onze gemeenschap !  
hostel krak�wHostel KrakowCracovia HostalHostel KrakauHostel CracovieHostel CracoviaHostel Krakau


 


Email:  hostel@pinkpanthershostel.com
Telefoon: (+48) 124220935
Fax:(+48) 123783707
Contact formulier

 
24 Uur per Dag
365 Dagen per Jaar
 


St. Tomasza straat gebouw nr. 8, 2de verdieping
31-014 Krakau, PolenRoutebeschrijving   Parking    Transportation
 

Evenementen

PINK PANTHER’S HOSTEL KRAKAU EVENEMENTEN
Je kunt verveelt raken in Pink Panther's Hostel!!!
Ons toegewijde personeel zal avond activiteiten regelen zoals 'n Poolse Wodka proeverij, Russische champagne avonden, chocolade muffins om maar enkele activiteiten te nomen...

Maandag – Bier Pong
Na een echte Poolse avond komt iets echt Amerikaans! Iedere Maandag veranderd ons personeel het Hostel in een vrouwenclub (waar ook mannen toegestaan zijn :) ) en we spelen Bier Pong! Join us and get your balls wet!
Dinsdag – Wijn avond
Aan het einde van iedere Dinsdag avond, reserveren we een uurtje voor onze gasten. Ons personeel biedt U een heerlijk glaasje wijn aan, en laat U lekker tot rust komen en vraagt U Uw belevenissen van de dag te delen met ons.
Woensdag – Chocolade Muffins
Iedere Woensdag ruikt het in Pink Panther's naar zelfgemaakte chocolade muffins. Als je ze proeft dan zijn je smaakpapillen in de zevende hemel!
Donderdag – Russische Champagne
Op Donderdag nodigen we graag al onze gasten uit om met ons alvast de komst van het weekend te vieren met Russische campagne!!! De zoetige en fijne bubbels zullen U in een prima stemming verzetten!
Vrijdag – Chocolade Fontein Fondue
Op de Vrijdag avonden nodigen wij U uit voor dė ultieme chocolade ervaring! Bananen, koekjes en fruit van het seizoen gedoopt in onze chocolade fontein is iets dat U niet mag missen!
Zaterdag – Żurek – Traditionele Poolse Zure Soep
Onze keuken is altijd erg populair als we Żurek opdienen. Traditionele Poolse zure soep geserveerd met vers brood en eieren – probeer het zelf, je komt zeker terug voor meer !
Zondag – Poolse Wodka Proeverij
Wat zou je zeggen van een nooit eindigend weekend met onze Poolse Wodka proeverij? Deze dolledwaze avond maakt je verblijf in Pink Panther's Hostel onvergetelijk. Iedere Zondag – drink vele verschillende Poolse wodka's, beleef de Poolse feest stijl en maak nieuwe vrienden tijdens het feest
Andere activiteiten
Bij Pink Panther's hebben we een shisha (waterpijp) – de perfecte manier voor een snel bezoek aan Turkije.

Als het regent of wanneer je het een beetje kalmer aan moet doen met feesten, dan kun je altijd een film bekijken. Kom samen met andere gasten in onze huiskamer en geniet van een film!

Iedere avond gaan we op Pub Crawl!!! De Crawl doet 4 tot 5 van Krakaus beste Clubs en Bars aan, afhankelijk van wat is HOT die avond. We eindigen altijd in een club die tot in de morgenuurtjes open is. ĖĖN uur onbeperkt bier, wodka shots! Skip the tourist trap and party where the local's go! Mis de tram niet op Zaterdag, want er is geen feest zoals het tramfeest!!! De beste manier om Krakau bij nacht te ontdekken met een DJ, en 'n te gek licht- en geluids- systeem op de tram.


hostel Krakau