Startpagina | Over ons | Prijzen | Groepsboekingen | Evenementen | Personeel | Kamers | Rondleidingen | Algemene voorwaarden | FAQ
Verbeter uw reiservaring - Word lid van onze gemeenschap !  
hostel krakow
hostel krak�wHostel KrakowCracovia HostalHostel KrakauHostel CracovieHostel CracoviaHostel Krakau


 


Email:  hostel@pinkpanthershostel.com
Telefoon: (+48) 124220935
Fax:(+48) 123783707
Contact formulier

 
24 Uur per Dag
365 Dagen per Jaar
 


St. Tomasza straat gebouw nr. 8, 2de verdieping
31-014 Krakau, PolenRoutebeschrijving   Parking    Transportation
 

FAQ

Waar is Pink Panther's Hostel gelegen?

Pink Panther's Hostel ligt midden in de oude binenstad van Krakau rechts van het centrale plein in Tomasza straat no. 8 op de 2de verdiepeing van een prachtig 600 jaar oud gebouw.

Wat zijn de in en uit check tijden?

check-in tijd: 13.00 uur

check-uit tijd: 11.00 uur

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij aankomst kun je contant betalen in PLN (Poolse zloty) of met je credit kaart.

Is er een avondklok?

Nee, er is geen avondklok in Pink Panther's Hostel, het Hostel is altijd open.

Wat is er allemaal inclusief de prijs voor een nacht?

Gratis ontbijt, Gratis internet op de computers en Wi-Fi, altijd Gratis coffie en thee, Gratis Pink Panther's Hostel evenementen en activiteiten.

Is er een beveiligde bergings- ruimte in het Hostel?

Ja, er is een beveiligde bergings- ruimte in het hostel en je kunt er gratis je bagage achterlaten na check-uit tot laat in de avond (23.00 uur)

Zijn er bagagekastjes beschikbaar in het hostel?

Ja, er zijn bagagekastjes in de kamers

Worden er beddengoed en handdoeken verstrekt?

Beddengoed word voor alle kamrs gratis verstrekt. Handdoeken zijn echter alleen gratis voor de 2 persoons- kamer. Als je in een slaapzaal verblijft kun je handdoeken huren voor de gehele tijd van je verblijf voor 5 PLN (ongeveer 1 Euro).

Kan ik mijn was doen in het hostel?

Nee, maar er is een wasserij op maar 20 minuten van het hostel genaamd “Frania Cafe” waar je je was kunt doen terwijl je geniet van een kopje coffie en over het internet surft.

Welke talen worden er gesproken in het Hostel?

Engels, Pools, een beetje Spaans :P en gebaren taal :)

Hoe kom in bij Pink Panther's Hostel vanaf het Centraal Station?

Als je het neogotische trein station uitkomt ga dan rchtdoor en maak gebruik van de ondergrondse passage. Je komt er dan uit aan de kant van de Planty (Park). Ga rechtdoor langs het neoklassieke Słowacki theater Pijarski straat in, de drukke straat die je rechts tegenkomt is Florianski straat, sla Florianski straat in en neem de 2de straat rechts, dat is Św. Tomasza straat. Loop door totdat je aan de rechter kant het hostel ziet.Hoe kom ik van Balice, het vliegveld van Krakau in het stads centrum?

Taxi – kosten ongeveer 60PLN (15 Euro) taxi's vertrekken vanaf de hoofdingang van het vliegveld. De reistijd zal ongeveer 20 minuten zijn. Dit is de gemakkelijkste manier.

Bus – kosten 2.5 PLN (ongeveer 0.5 euro). Buslijn 208 is het beste om te nemen naar het stadscentrum. Deze stopt naast het Centraal Station ("Dworzec Główny Wschód"). De reistijd is ongeveer 40 minuten. Kaartjes kunnen bij de buschauffeur gekocht worden, je moet waarschijnlijk ook voor je bagage betalen.

Hoe kom ik van vliegveld Katowice naar Krakau?

Als je aankomt op vliegveld Katowice via Wizz Air, dan is er een bus service van die luchtvaart maatschappij die klaarstaat bij iedere aankomende vlucht. Je kunt kaartjes boeken via Wizz Air, of gewoonlijk staan ze ook toe dat je kaartjes koopt bij de buschauffeur. De prijs is ongeveer 50 PLN.

Hoe lang duurt het om van het vliegveld tot in Krakau centrum te reizen?

Als je aankomt in Balice, Krakaus dichtstbijzijnde vliegveld, dan duurt het maar zo´n 30 minuten met de taxi, 17 minuten met de trein of 40 minuten als je voor de bus kiest. Vanaf vliegveld Katowice, zal de reis ongeveer 1.5 uur duren met de Wizz Air schuttle bus en minder dan een uur als je met de auto reist.

Wat gebeurt er als ik per ongeluk iets stuk maak in het hostel?

Pink Panther´s Hostel zal alle grote schade aan het Hostel of het beschadigen van significante voorwerpen gedurende Uw verblijf in rekening brengen. De kosten zullen redelijk zijn om de schade te verhelpen of om voorwerpen te kunnen vervangen. De kosten zullen verrekend worden met Uw credit kaart als U een Credit kaart heeft gebruikt bij het boeken.

Hoe annuleer ik een boeking en zijn er kosten verbonden aan een annulering ?

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op onze Terms & Conditions pagina.

Wat gebeuert er als ik mijn hostel – kamersleutels verlies?

Een vast bedrag van 20 PLN (ongeveer 5 euro) zal in rekening worden gebracht voor iedere sleutel set die verloren raakt om de kosten te dekken voor vervangende sleutels. Dit bedrag zal worden ingehouden van Uw borgsom die U betaald heeft bij de ontvangst van Uw sleutel set.

Wat is het gevolg als je vergeet uit te checken?

Als U Uw kamer niet verlaten heeft voor 11.00 uur zal Pink Panther´s Hostel de prijs voor een volgende nacht in rekening brengen en afboeken van Uw credit kaart.

Mag ik roken in het Hostel?

Roken in de kamers en in de gezamenlijke ruimtes is NIET toegestaan, U kunt wel roken op een van onze 2 balkons.

Mag ik een huisdier meenemen?

Nee, sorry. Helaas, U kunt Uw huisdier niet meenemen naar ons hostel omdat het blijkt dat nogal wat reizigers hiervoor allergisch zijn.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er zijn 3 parkeer zones in Krakau:

ZONE 1 ) – Het is verboden te parkeren.
ZONE 2 ) – Je mag parkeren, maar je moet gebruik maken van parkeermeters.
ZONE 3 ) – Je mag hier gratis parkeren.

Klik hier om de kaart te bekijken

PARKEER ZONES OP DE KAART:

ZONE 1 ) - ROOD _ GROEN
ZONE 2 ) - BLAUW
ZONE 3 ) - GEEN KLEUR