Hjem | Om oss | Priser | Gruppebestillinger | Hendelser | Ansatte | Rom | Tur | Vilkår og Betingelser | FAQ
hostel krakow
Forbedre reiseopplevelsen - bli med i vår stammen!  
hostel krakówHostel KrakowCracovia HostalHostel KrakauHostel CracovieHostel CracoviaHostel Krakau


 


E-post:  hostel@pinkpanthershostel.com
Tlf: (+48) 124220935
Faks:(+48) 123783707
Kontaktskjemaet

 
24 timer i døgnet
365 dager i året
 


Św. Tomasza 8, 2 etasje
31-014 Krakow, PolenVei   Parkering    Transport
 

Hendelser

PINK PANTHER’S HOSTEL KRAKOW HENDELSER
Du kan ikke bli lei på Pink Panther’s Hostel!!!
Engasjente ansatte arrangerer kveldsaktiviteter slik som polske vodka smaksprøve, russisk champagne kvelder, sjokolade muffins og mange mange andre...

Mandag - Øl Pong
Etter hvar polske vodkanatten, kommer der tid for noen amerikansk! Hvar Mandag vår hostel blit studentforeningshus og vi spriller øl pong! Join us and get your balls wet!
Tirsdag - Vinkveld
På slutten av hvar tirsdag, sitter vi en time avsett for våre gjester. Våre ansatte vil tilbyr deg et deilig vinglass og oppfordrer deg til å trappe ned og dele dine dagensopplevelser.
Onsdag - Sjokolade Muffins
Hvar Onsdag vår hostel velkommer deg med et hjemmelaget sjokolademuffinsaromat. Når vil du prøve de, vil de sette smaksløkene til et høyere nivå av tilfredshet!
Torsdag - Russisk Champagne
Om torsdagen ønsker vi å invitere alle våre gjester for pre-helg feiring med russisk champagne! Søthet av delikate boblene vil gi deg en utmerket humør!
Fredag - Sjokolade Fontene Fondue
Om fredagensettermidagen ønsker vi å invitere deg for en ultimate sjokolade opplevelse! Bananer, kjeks og fersk frukt dyppes i vår sjokolade fontene fondue er noen som du kan ikke gå glipp av!
Lørdag - Żurek - Tradisjonell Polsk Sur Suppe
Kjøkkenet er alltid populært når deler ut Żurek. Tradisjonell polsk sur suppe serveres med fersk brød og egg- prøv det selv, vil du alltid komme tilbake for mer!
Søndag - Polskvodkaprøve
Hva synes du om uendelig helg med polskvodkaprøve? Denne sprø kveld vil definitivt gjøre ditt opphold på Pink Panthers Hostel uforglemmelig. Hver søndag - drikk mange forskjellige polske vodka, få en sjanse til å få nye venner under festen og opplev den polskefeststil!
Andre aktiviteter
På Pink Panthers Hostel har vi en shisha– perfekte måten for en rask reise til Tyrkia.

Hvis det regner eller du må slappe av med fester, kan du alltid se noen filmer. Kom sammen med andre gjester og hostelbeboer i felles området og nyte filmen!

Hver kveld går vi for en pubrunde! Vi besøker 4-5 av Krakows beste bar og klubber, avhengig av hva er hot denne kvelden. Vi ender alltid på en klubb som er åpent til morgengry. En time med ubegrenset øl, vodka skudd! Skip the tourist trap and party where the local's go! Om lørdag gå ikke glipp av trikken fordi det er igjen fest slik som trikkfest! Det er den beste måten for å oppdage Krakow om natt med en DJ, oppgrades lyd og lysanlegg på trikken.


hostel krakow