Hjem | Om oss | Priser | Gruppebestillinger | Hendelser | Ansatte | Rom | Tur | Vilkår og Betingelser | FAQ
hostel krakow
Forbedre reiseopplevelsen - bli med i vår stammen!  
hostel krakówHostel KrakowCracovia HostalHostel KrakauHostel CracovieHostel CracoviaHostel Krakau


 


E-post:  hostel@pinkpanthershostel.com
Tlf: (+48) 124220935
Faks:(+48) 123783707
Kontaktskjemaet

 
24 timer i døgnet
365 dager i året
 


Św. Tomasza 8, 2 etasje
31-014 Krakow, PolenVei   Parkering    Transport
 

Vilkår og Betingelser

Pink Panther's Hostel Krakow
Innledning

Vennligst ta deg tid til å lese vilkårene og betingelsene for Pink Panthers Hostel nøye. Hvis du er uenig med noen av vilkårene og betingelsene i denne delen, må du avstå fra å bruke våre tjenester.

Bestillingstyper:

1. Standard bestillinger gjøres gjennom en booking agent med kreditt kort.
2. Standard bestillinger gjøres via e-post eller telefon, med bekreftelse av innbetalt depositum for bestilling til bankoverføring eller online gjennom sikkert betalingssidelinken
3. Gruppebestillinger d.v.s. 10 eller flere personer

Depositum

Standar bestillinger over mail eller telefon blir bekreftet når depositumet er betalt. Et depositum skal være på 30 % av totalen men ikke lavere enn prisen for en natt. Resten skal bli betalt ved ankomst

Gruppebestillinger blir bekreftet ved betale depositum med bankoverføring som 30% av hele reservasjonsbeløpet men dette depositumet kan ikke være lavere enn prisen for den første natten på hostel. Vennligst merk: Gruppebestilling balanse / resten betalingen må gjøres via bankoverføring senest 7 dager før ankomst. Unntak: Dersom gruppebestillingen er sikret med kort detaljer kan betaling gjøres ved ankomst.

Avbestillingsregler

Pink Panthers Hostel Krakow avbestillingsregler er satt ut for å være rettferdig til klienten men kompensere oss for tap av booking muligheter, forårsaket av kanselleringen. Hostelet kan ikke ta ansvar for endringer av dine reiseplaner.

Pink Panther’s Hostel vil ikke gjøre unntak fra avbestillingsregler på grunn av personlige forhold til klienten eller høyere makter. Personlige omstendigheter omfatter sykdom, endringer i reiseplaner, reise forsinkelser og eventuelle andre årsaker relatert til kundenes personlige forhold som resulterer i at dem som ikke er i stand til å oppfylle bestillingen med Pink Panthers Hostel, med unntak av alvorlig sykdom, alvorlig skade eller død av klienten. Høyere makter omfatter krig, streiker, naturkatastrofer og andre hendelser regnes som "høyere makter".

1. Avbestilling av Standard bestillinger gjøres gjennom noen bestillingsagent med bruk av kredittkort.

Kundene kan avbestille kostnadsfritt frem til 48 timer før 12:00 på dagen av gjestenes ankomst. Etter dette vil prisene bli brukt av eiendommen opp til kostnaden av den første natten av reservasjonen. Innskudd er ikke refunderbart og ikke overførbar i tilfelle av kansellering eller endring av en bestilling

2. Avbestilling av Standard bestillinger gjøres via e-post eller på telefon bekreftet av bestilling innbetalt depositum til bankoverføring

a) I tilfelle av avbestilling skje senest 7 dager før 12:00 på dagen av gjestenes ankomst, innskudd minus administrasjonsgebyr tilsvarende 30% av innskuddet, men ikke mindre enn 100 PLN vil bli returnert på kundens kredittkort.
b) Ved avbestilling senere enn 7 dager før 12:00 på dagen av gjestenes ankomst, vil bestilling depositumet beholdes i sin helhet.

3. Avbestilling av gruppebestillinger og gruppe reduksjon

Avbestilling av gruppebestillinger

a) I tilfelle av avbestilling skal det skje senest 30 dager før 12:00 på dagen av gruppens ankomst, depositum minus administrasjonsgebyr tilsvarende 30% av depositumet vil bli returnert på kundens kredittkort b) Ved avbestilling senere enn 30 dager før 12:00 på dagen av gruppens ankomst bestilling vil depositum bli beholdt.

c) Ved avbestilling senere enn 7 komplette dager før 12:00 på dagen av gruppens ankomst eller gruppe uteblivelse depositumet vil bli beholdt og balanse betaling vil bli beholdt eller om reservasjonen ble sikret med kredittkort, vil Hostel belaste dette kort med balansen betaling.

Gruppe reduksjon i antall

Pink Panthers Hostel i Krakow kan akseptere uten ekstra kostnad, reduksjon i antall ikke større enn 20% av gruppen og meldte senest 7 dager før 12:00 på dagen av gruppens ankomst.

Alternativ Overnatting i Krakow

Pink Panther’s Hostel forbeholder seg retten til å endre overnatting bestilles for noen annen innkvartering av tilsvarende eller høyere standard, dersom den opprinnelige sovesal eller rom typen ikke vil være tilgjengelig av hvilken som helst grunn. Hvis romtype byttes for et rom type med lavere standard, så vil forskjellen i leiepris av den opprinnelige romtype og erstatning romtypen vil bli refundert. Pink Panther’s Hostel forbeholder seg retten til å avlyse ubekreftet (ubetalt depositum) reservasjon. Hostel vil ikke være forpliktet til å organisere alternativ overnatting for den slags bestilling avbestilling.

Skader på hostel

Vi vil ta betalt for store skader på vår eiendom eller brudd på noen betydelige elementer i løpet av besøket. Kostnader vil bli gjort på en rettferdig måte, eller for å erstatte de ødelagte gjenstander. En rengjørings kostnad - 50PLN - vil også bli rettet til gjester som har røyket på nonsmoking områder i vårt hostel.

Innsjekking/Utsjekking tider

Pink Panther´s Hostel Krakow – innsjekkingtid er kl. 13.00; utsjekkingtid er kl. 11.00.

Betalingen

Betalinger kan gjøres ved hjelp av de fleste store kredittkort, bankoverføring eller kontant. Betalinger må gjøres i PLN. For bankoverføringer avsenderen er ansvarlig for eventuelle kostnader.

Personligsansvar

Pink Panthers Hostel under ingen omstendighet ta igjen ansvar overfor personskader eller skader påført av gjester som bor på Pink Panthers Hostel. Gjester bekrefter at de har personlig forsikring som vil beskytte dem mot eventuelle skader påført mens bosatt i alle rom. Ansvaret til Pink Panthers Hostel skal begrenses til den totale kostnaden for alle innbetalte beløp for bestilling i spørsmålet og ikke mer.

Personlige eiendeler

Pink Panthers Hostel under ingen omstendighet tar igjen ansvar for driftsløsøre som ikke har blitt etterlatt i en safe i resepsjonen.

Problemer og klager

Eventuelle problemer eller klager må rettes direkte til Pink Panthers Hostel resepsjonist som vil svare på en riktig måte for å rette på problemet så snart som mulig. Skulle Pink Panthers Hostel resepsjonist ikke svare på riktig måte eller ikke handle rimelig i utbedring av eventuelle problemer, som resulterer i en betydelig avbrudd i gjestenes opphold en forhandlet rabatt eller refusjon vil bli gitt. Ansvar skal begrenses til den totale kostnaden for alle innbetalte beløp for bestilling i spørsmålet og ikke mer.